• Persoonlijke benadering
  • Gespecialiseerd in angst patiënten
  • Kleinschalige praktijk

Noodtandarts in Katwijk

Wanneer kies- of tandproblemen ontstaan die zo snel mogelijk verholpen moeten worden, kunt u bij de noodtandarts van KatwijkDental in Katwijk terecht. We zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk langs kunt komen voor een behandeling. Ook patiënten uit Noordwijk en omgeving zijn altijd welkom om een afspraak te maken bij onze noodtandarts. Met snelle en specialistische hulp zorgen we ervoor dat u binnen de kortste keren weer pijnvrij bent!

Snelle hulp van de noodtandarts voor patiënten in Katwijk en Noordwijk

We hebben helaas niet altijd controle over de toestand van ons gebit. Soms ontstaat er acute pijn, breken kiezen of tanden af ten gevolge van een ongeval of ontstaan er spontane bloedingen na een behandeling. Patiënten uit Katwijk en Noordwijk die dergelijke situaties meemaken, doen er verstandig aan om zo snel mogelijk een afspraak te maken met onze noodtandarts. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende tandheelkundige behandelingen en zorgen er te allen tijde voor dat u zo snel mogelijk bij ons terechtkunt. U hoeft dan ook nooit lang met pijn of ongemak rond te lopen.

Maak nu een afspraak en ben snel verlost van pijn en ongemak

Is er een spoedsituatie aan uw gebit ontstaan? Patiënten uit Katwijk en Noordwijk maken direct telefonisch een afspraak met onze noodtandarts via 071-4071000. U kunt ook mailen naar info@katwijkdental.nl, maar bellen is in geval van nood sneller. Ook als u twijfelt of uw situatie een spoedgeval betreft, vragen we u contact met ons op te nemen. Totdat u bij ons terechtkunt, adviseren wij u om de pijn te onderdrukken met paracetamol. Heeft u last van ontstekingen? Neem dan ibuprofen of naproxen in. 

locatie praktijk op google maps

ADRES

KatwijkDental

Tramstraat 1102225 CM Katwijk

071-4071000(ook via WhatsApp)

_____________________________________________________________________________

Rolstoelvriendelijk

Parkeergarage op 25 meter