• Persoonlijke benadering
  • Gespecialiseerd in angst patiënten
  • Kleinschalige praktijk

Tanden laten polijsten in Zuid-Holland

Wanneer u aanslag heeft op uw gebit, kunt u uw tanden laten polijsten door de tandarts in onze praktijk in Katwijk, Zuid-Holland. Een gele aanslag op het gebit heeft verschillende oorzaken. Vaak is de aanslag het gevolg van tandplak dat op uw tanden achterblijft na het eten. Wanneer tandplak zich ophoopt op een lastig te bereiken plek, verandert dit in tandsteen. Tandsteen neemt gemakkelijk kleurstoffen uit voeding op en verkleurt daarom snel. Door uw tanden te laten polijsten door de tandartsen van KatwijkDental in Zuid-Holland, vermindert of verdwijnt de gele aanslag.

Uw tanden laten polijsten in onze praktijk in Zuid-Holland

De tandarts of de mondhygiënist verwijdert eerst het tandsteen van uw tanden. Dit doen zij met een apparaat met trilfunctie of met een haakje. Als u het tandsteen weg heeft laten halen, polijsten zij uw tanden. Het polijsten van uw tanden gebeurt met een borstel met polijstpasta. De gele aanslag verdwijnt, waardoor u weer wittere, glanzende tanden krijgt met een glad oppervlak. Door uw tanden te laten polijsten in onze praktijk in Zuid-Holland, verkleint u de kans dat u bepaalde tandheelkundige behandelingen moet ondergaan. Denk aan de behandeling van ontstoken tandvlees of het vullen van gaatjes. Daarnaast is het belangrijk dat u zelf uw gebit goed onderhoudt, zodat u het ontstaan van tandsteen en een gele aanslag voorkomt. Wij geven u in onze praktijk uiteraard graag advies over de verzorging van uw gebit.

Maak nu een afspraak in onze kleinschalige praktijk

Heeft u genoeg van de gele aanslag op uw gebit? Maak dan nu een afspraak om uw tanden te laten polijsten door de tandartsen van KatwijkDental in Katwijk, Zuid-Holland. We raden deze behandeling ook aan als voorbereiding op een tandenbleekbehandeling bij ons. U maakt telefonisch een afspraak via 071-4071000 of u stuurt een e-mail naar info@katwijkdental.nl. Als u een nieuwe patiënt bent, schrijft u zich eenvoudig bij ons in.

locatie praktijk op google maps

ADRES

KatwijkDental

Tramstraat 1102225 CM Katwijk

071-4071000(ook via WhatsApp)

_____________________________________________________________________________

Rolstoelvriendelijk

Parkeergarage op 25 meter