Actuele feitjes

Graag houden wij u via onze website op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de zorg voor uw gebit, onze praktijk en actuele ontwikkelingen.

Corona

Vanaf 17 maart 2020 mochten wij enkel nog spoedzorg en semi spoedzorg verlenen. Sinds 22 april 2020 mogen wij ook weer reguliere mondzorg en controles in behandeling nemen. Hieronder kunt u meer lezen over de maatregelen die wij in onze praktijk getroffen hebben.

De Grote Verbouwing

Nee, we doen niet mee aan het televisie-programma. Wel zijn we druk doende de praktijk in een nieuw en authentiek Katwijks jasje te steken. Ook tijdens deze verbouwing kunt u bij ons terecht. De behandelkamers blijven schoon en beschikbaar. Volg de verbouwing via onze Facebook-pagina via de link hieronder.

Waarde hechten…

Wij hechten waarde aan u als patiënt. En wij hechten ook waarde aan uw waardering. Graag ontvangen wij uw waardering op Zorgkaart Nederland. U helpt ons met uw tips en tops maar hiermee helpt u ook potentiële patiënten die op zoek zijn naar een fijne tandarts. 

Afspraak vergeten?

Het kan de beste overkomen, een afspraak vergeten. Helaas kampen wij regelmatig met patiënten die zonder melding niet op komen dagen. Dit belemmert ons helaas in de planning voor andere patiënten die wij graag snel behulpzaam willen zijn. Wat doen wij hier aan?

Tanden poetsen

U hoeft geen voorbeeld te nemen aan het perfectie gebit die u in de reclames voorbij ziet komen. De zogeheten Prodent-smile. Wat wij nastreven is een verzorgd en gezond gebit. Het is uw voorkomen en onze wens dat u graag in de spiegel kijkt. Verzorgd en gezond is een perfect streven.

Social Dentist

DeTandarts wenst niet alleen sociaal te zijn in de praktijk maar ook online zijn wij heel Social. U kunt ons volgen op Facebook. Hier plaatsen wij leuke weetjes, authentieke plaatjes en informatie over uw mondzorg. Bent u benieuwd? Liked u onze pagina en volg ons heel Social!

Werken bij KatwijkDental?

Gedreven, een goede arbeidsmoraal en leergierig? Tandarts, mondhygiëniste of tandartsassistent(e)? Stuur uw CV naar administratie@katwijkdental.nl. Wij maken graag tijd voor een gesprek met toekomst.

Vervolg Corona aug. 2020

Bent u nog ongerust over de huidige perikelen omtrent Covid-19? Weet dat wij bij tandartspraktijk KatwijkDental alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen naast de huidige hygiëne richtlijnen die verplicht zijn in de tandheelkundige zorg.

Toerist?

Op vakantie in Katwijk e.o. en acute mondzorg nodig? Having your holiday and do you need dental care? Im Urlaub und benötigen Sie eine Akute Mundpflege? U kunt ons bellen via: 071-4071000   >>>  24/7

WhatsApp

Wist u dat uw tandarts ook via WhatsApp bereikbaar is? U kunt ons in uw contacten zetten onder het bij u bekende nummer:

071-4071000

Let op: buiten onze openingstijden zal de reactietijd mogelijk wat later zijn.

Elektrisch poetsen

Wij zijn een groot voorstander van elektrisch poetsen. Dit hoeft echt niet met de duurste tandenborstel die u kunt vinden. Wilt u meer informatie over de juiste borstels en tips voor uw poets-gedrag? Vraag het uw tandarts. Voorkomen is beter dan genezen en wij lichten u graag voor.

Bereikbaarheid

Vanaf 31 augustus 2020 zal de Koningin Julianabrug in Katwijk afgesloten zijn. Ook via zee is Katwijk Centrum niet toegankelijk. Er is een duidelijk omleiding aangegeven door de gemeente Katwijk middels gele verkeersborden. Houdt u rekening met een mogelijk langere reistijd? 

Wittere tanden?

Altijd al wittere tanden willen hebben? Kijk uit met alle huismiddeltjes die aangeboden worden. Via KatwijkDental kunt u een thuisbleekset op maat aanschaffen. Hierbij wordt gekeken of uw tanden geschikt zijn voor het bleken, krijgt u een bitje op maat en het juiste advies. Meer informatie kunt u opvragen via onze contactgegevens.

Update Corona okt. 2020

Helaas speelt Corona nog steeds een grote rol in ons land en in de wereld. Wat wij zeer waarderen is dat wij merken dat al onze patiënten die twijfel hebben over hun gezondheid hun afspraak tijdig afzeggen. Blijf kritisch. Wíj blijven kritisch op de toch al hoge hygiëne-eisen om u veilig te kunnen blijven verwelkomen.
Zorg voor elkaar.

Hoofdpijn?

Wist u dat wij soms patiënten hebben die tand-/ kiespijn hebben maar geen gaatje of ontsteking? Deze klachten maar ook hoofdpijnklachten kunnen veroorzaakt worden door kaakklemmen. Veelal ontstaan door stress en vaak een onbewuste ‘gewoonte’ geworden. Herkent u dit? Overleg bij deze symptomen met uw huisarts.