Actuele feitjes

Graag houden wij u via onze website op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de zorg voor uw gebit, onze praktijk en actuele ontwikkelingen.

Corona

Vanaf 17 maart 2020 mochten wij enkel nog spoedzorg en semi spoedzorg verlenen. Sinds 22 april 2020 mogen wij ook weer reguliere mondzorg en controles in behandeling nemen. Hieronder kunt u meer lezen over de maatregelen die wij in onze praktijk getroffen hebben.

De Grote Verbouwing

Nee, we doen niet mee aan het televisie-programma. Wel zijn we druk doende de praktijk in een nieuw en authentiek Katwijks jasje te steken. Ook tijdens deze verbouwing kunt u bij ons terecht. De behandelkamers blijven schoon en beschikbaar. Volg de verbouwing via onze Facebook-pagina via de link hieronder.

Waarde hechten…

Wij hechten waarde aan u als patiënt. En wij hechten ook waarde aan uw waardering. Graag ontvangen wij uw waardering op Zorgkaart Nederland. U helpt ons met uw tips en tops maar hiermee helpt u ook potentiële patiënten die op zoek zijn naar een fijne tandarts. 

Afspraak vergeten?

Het kan de beste overkomen, een afspraak vergeten. Helaas kampen wij regelmatig met patiënten die zonder melding niet op komen dagen. Dit belemmert ons helaas in de planning voor andere patiënten die wij graag snel behulpzaam willen zijn. Wat doen wij hier aan?

Tanden poetsen

U hoeft geen voorbeeld te nemen aan het perfectie gebit die u in de reclames voorbij ziet komen. De zogeheten Prodent-smile. Wat wij nastreven is een verzorgd en gezond gebit. Het is uw voorkomen en onze wens dat u graag in de spiegel kijkt. Verzorgd en gezond is een perfect streven.

Social Dentist

DeTandarts wenst niet alleen sociaal te zijn in de praktijk maar ook online zijn wij heel Social. U kunt ons volgen op Facebook. Hier plaatsen wij leuke weetjes, authentieke plaatjes en informatie over uw mondzorg. Bent u benieuwd? Liked u onze pagina en volg ons heel Social!