Kindertandarts in Katwijk

Verminder spanning voor de tandarts bij uw kind en maak een afspraak bij de kindertandarts in onze praktijk in Katwijk. Veel kinderen vinden een tandartsbezoek erg spannend. Daarom is het belangrijk dat u start met het tandartsbezoek vanaf de doorbraak van het eerste tandje. Zo leert uw kind al jong dat een tandartsbezoek heel gewoon is. Omdat de kindertandarts in onze praktijk in Katwijk tijdig adviezen en kleine behandelingen geeft, is de kans op een gezond (melk-)gebit zeer groot.

Een gezonde kindermond met behulp van onze kindertandarts in Katwijk

Zowel kinderen als volwassenen kunnen  angst ervaren bij een tandartsbezoek. Angstige patiënten voelen bijvoorbeeld spanning wanneer zij geluiden van tandartsapparatuur horen of zijn bang voor mogelijke pijn. Indien een of meerdere van uw kinderen bang is voor de tandarts, doet u er verstandig aan een afspraak te maken bij de kindertandarts in onze  kleinschalige praktijk in Katwijk. De kindertandarts van KatwijkDental is gespecialiseerd in de behandeling van kinderen met tandartsangst. Deze begeleidt uw kind stap voor stap tijdens de behandeling. Uw kind leert de tandarts te vertrouwen. Onze kindertandarts geeft adviezen mee en beloont uw kind aan het einde van de behandeling voor de dappere daad.

Maak nu een afspraak met onze kindertandarts

Is het tijd voor de periodieke tandartscontrole, maar hebben uw kinderen angst voor de tandarts? Maak dan nu een  gratis afspraak voor uw kinderen bij de kindertandarts in onze praktijk in Katwijk. U bereikt ons telefonisch op  071-4071000 of stuurt een e-mail naar  info@katwijkdental.nl. Als u een nieuwe patiënt bent, kunt u zich gemakkelijk  bij ons inschrijven.