Patiënten uit Katwijk, Noordwijk en omgeving kunnen voor alle denkbare tandheelkundige behandelingen, waaronder tandtechniek, terecht in onze praktijk in Katwijk. Bespreek bij het maken van een afspraak duidelijk uw wensen, uw klachten en/of uw ongemak. Zo gaat de tandarts goed voorbereid de afspraak aan om u zo snel en prettig mogelijk van dienst te zijn. Vermoed de tandarts dat er nog specialistischere zorg nodig is, dan verwijst hij u tijdig door en informeert hij u goed over de redenen.

Professionele tandtechniek in onze praktijk in Katwijk

Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in professionele tandtechniek voor patiënten uit Katwijk, Noordwijk en omgeving. We zetten tandtechniek in wanneer uw tanden aan ondersteuning, vervanging of correctie toe zijn. De tandarts plaatst bijvoorbeeld, indien nodig, een brug of kroon. De klacht of wens van iedere patiënt is anders, waardoor iedere patiënt een persoonlijk behandelplan nodig heeft. Onze tandartsen bespreken met u welke vorm van tandtechniek past bij uw zorgvraag. In onze kleinschalige praktijk krijgt u de persoonlijke zorg en aandacht die u verdient.

Wij voeren ook diverse andere tandheelkundige behandelingen uit

Naast tandtechniek kunnen patiënten uit Katwijk, Noordwijk en omgeving voor andere behandelingen in ons tandheelkundig centrum terecht. Hieronder vallen bijvoorbeeld het vullen van gaatjes, het trekken van kiezen en het behandelen van ontstoken tanden en tandvlees. Sommige patiënten ervaren angst voor een tandheelkundige behandeling. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in patiënten met angst en weten patiënten op hun gemak te stellen. Als u angst voor de tandarts hebt, geeft u dit dan aan ons aan. Wij houden hier dan rekening mee.

Maak nu een afspraak voor een tandheelkundige behandeling

Ervaart u klachten met uw gebit of tandvlees? Een tandheelkundige behandeling helpt u mogelijk van uw probleem af. Patiënten uit Katwijk, Noordwijk en omgeving maken hun afspraak voor een tandheelkundige behandeling, zoals tandtechniek, heel eenvoudig bij KatwijkDental. Bel naar 071-4071000 of stuur een e-mail naar info@katwijkdental.nl. Bent u een nieuwe patiënt? Dan bent u welkom om uzelf bij ons in te schrijven