Tandarts voor mensen met angst

Als uw kind het spannend vindt om naar de tandarts te gaan…

Als u op zoek bent naar een tandarts voor mensen met angst, bent u bij KatwijkDental in goede handen. Wij zijn een tandarts gespecialiseerd in angst met een vestiging in Katwijk, Zuid-Holland. In onze praktijk beschikken onze tandartsen over technieken om uw angst of de angst van uw kind te verminderen. Zo zorgen we ervoor dat u met een relaxter gevoel in onze stoel ligt en dat u minder spanning voorafgaand aan de behandeling ervaart.

Uw spanning vermindert dankzij onze tandarts voor mensen met angst

Mensen met angst voor de tandarts hebben verschillende redenen voor hun angst. Zo zijn er mensen die bang zijn voor pijn tijdens tandheelkundige behandelingen of het geluid van tandartsapparaten eng vinden. Wat de reden voor uw angst ook is; onze tandarts weet met deze gevoelens van mensen om te gaan. De tandarts in onze praktijk in Zuid-Holland is gespecialiseerd in verschillende technieken, waaronder lachgas-sedatie, om uw angst te verminderen of weg te nemen. Bespreek de verschillende mogelijkheden met uw tandarts.

Tandarts voor kinderen met angst

Heeft uw kind angst voor de tandarts? Onze tandarts voor kinderen is gespecialiseerd in de behandeling van kinderen met angst. We beginnen eerst met tandjes tellen of enkel met het inspecteren van het al wat verder gevorderde gebit. U als ouder mag hier altijd bij aanwezig zijn. We bespreken vervolgens een eventuele behandeling met u. Indien gewenst voeren we deze pas bij een volgende afspraak uit. Zo leert uw kind vertrouwen op te bouwen met de tandarts.

We geven adviezen over tanden poetsen, tanden wisselen, spenen en duimzuigen. Wij passen fluoridebehandelingen toe en verwijzen u door naar de orthodontist indien nodig. We bespreken alles duidelijk met u en uw kind. De allerkleinsten krijgen natuurlijk een aardigheidje mee naar huis als beloning voor hun dapperheid.

Bezoek onze praktijk in Zuid-Holland voor een afspraak met de tandarts gespecialiseerd in angst

Als u of uw kind bang is voor de tandarts, is het verstandig een afspraak te maken met onze tandarts voor mensen met angst. In onze kleinschalige praktijk krijgt u de persoonlijke zorg en aandacht die u verdient. Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 071-4071000 of stuur een e-mail naar info@katwijkdental.nl. Indien u een nieuwe patiënt bent, kunt u zich eenvoudig inschrijven. U bent van harte welkom in onze praktijk in Zuid-Holland voor een afspraak met de tandarts gespecialiseerd in angst. Ook in geval van nood aan uw gebit helpen we u snel en vakkundig!