• Persoonlijke benadering
  • Gespecialiseerd in angst patiënten
  • Kleinschalige praktijk

Mondhygiënist in Katwijk

Indien u in Katwijk, Noordwijk of omgeving woont en op zoek bent naar een professionele mondhygiënist, dan bent u bij KatwijkDental in Katwijk in goede handen. Onze mondhygiënist richt zich op mondverzorging en de preventie van tand- en tandvleesproblemen, zoals ontstekingen en gaatjes. Uw algehele mondgezondheid verbetert als u periodiek een bezoek brengt aan de mondhygiënist in onze praktijk in Katwijk, tevens goed te bereiken vanuit Noordwijk en omgeving. Wacht daarom niet langer en maak nu een afspraak!

Verbeter uw mondgezondheid met behulp van onze mondhygiënist in Katwijk

In onze kleinschalige tandartspraktijk in Katwijk helpt de mondhygiënist de mondgezondheid van patiënten in Katwijk, Noordwijk en omgeving te verbeteren. De mondhygiënist kan bijvoorbeeld tanden polijsten en tandvlees behandelen. Door periodiek een afspraak te maken met onze mondhygiënist, onderhoudt u de conditie van uw gebit en tandvlees. Dit voorkomt mogelijk dat u, behalve algemene controles, diverse tandheelkundige behandelingen moet ondergaan. Denk hierbij aan het vullen van gaatjes of de behandeling van ontstoken tandvlees. Naast het uitvoeren van de behandeling geeft onze mondhygiënist u tips en adviezen om de conditie van uw gebit en tandvlees gezond te houden. Samen zorgen we voor uw stralende, gezonde glimlach!

Maak nu een afspraak

Patiënten uit Katwijk, Noordwijk en omgeving zijn welkom in onze praktijk voor een behandeling van onze mondhygiënist. Wij zorgen ervoor dat uw behandeling aangenaam verloopt. Wilt u een afspraak maken? U bereikt ons telefonisch op 071-4071000 of stuurt een e-mail naar info@katwijkdental.nl. Indien u een nieuwe patiënt bent, schrijft u zich eenvoudig in. Wij verwelkomen u graag!

locatie praktijk op google maps

ADRES

KatwijkDental

Tramstraat 1102225 CM Katwijk

071-4071000(ook via WhatsApp)

_____________________________________________________________________________

Rolstoelvriendelijk

Parkeergarage op 25 meter