• Persoonlijke benadering
  • Gespecialiseerd in angst patiënten
  • Kleinschalige praktijk

Mondhygiënist in Katwijk

Indien u op zoek bent naar een professionele mondhygiënist in Katwijk, dan bent u bij KatwijkDental in goede handen. Onze mondhygiënist richt zich op mondverzorging en de preventie van tand- en tandvleesproblemen, zoals ontstekingen en gaatjes. Uw algehele mondgezondheid verbetert als u periodiek een bezoek brengt aan de mondhygiënist in onze praktijk in Katwijk. Wacht daarom niet langer en maak nu een afspraak!

Verbeter uw mondgezondheid met behulp van onze mondhygiënist in Katwijk

In onze kleinschalige  tandartspraktijk in Katwijk helpt de mondhygiënist u uw mondgezondheid te verbeteren. De mondhygiënist kan bijvoorbeeld uw  tanden polijsten en uw tandvlees behandelen. Door periodiek een afspraak te maken met onze mondhygiënist onderhoudt u de conditie van uw gebit en tandvlees. Dit voorkomt mogelijk dat u, behalve algemene controles, diverse  tandheelkundige behandelingen moet ondergaan. Denk hierbij aan het vullen van gaatjes of de behandeling van ontstoken tandvlees. Naast het uitvoeren van de behandeling geeft onze mondhygiënist u  tips en adviezen om de conditie van uw gebit en tandvlees gezond te houden. Samen zorgen we voor uw stralende, gezonde glimlach!

Maak nu een afspraak

In onze praktijk in Katwijk is iedereen welkom voor een behandeling van onze mondhygiënist. Wij zorgen ervoor dat uw behandeling aangenaam verloopt. Wilt u een afspraak maken? U bereikt ons telefonisch op  071-4071000 of stuurt een e-mail naar  info@katwijkdental.nl. Indien u een nieuwe patiënt bent,  schrijft u zich eenvoudig in. Wij verwelkomen u graag!

locatie praktijk op google maps

ADRES

KatwijkDental

Tramstraat 1102225 CM Katwijk

071-4071000(ook via WhatsApp)

_____________________________________________________________________________

Rolstoelvriendelijk

Parkeergarage op 25 meter