• Persoonlijke benadering
  • Gespecialiseerd in angst patiënten
  • Kleinschalige praktijk

Spoedtandarts in Katwijk

Patiënten uit Katwijk, Noordwijk en omgeving die een spoedgeval hebben aan hun gebit, adviseren wij om een afspraak te maken bij de spoedtandarts van KatwijkDental in Katwijk. Onder spoedgevallen worden onder meer acute pijn, ongevallen en nabloedingen van behandelingen verstaan. Wij zorgen ervoor dat u in dergelijke situaties snel en vakkundig geholpen wordt.

Snel weer pijnvrij dankzij dé spoedtandarts van Katwijk en Noordwijk

Heeft u een ongeval gehad waarbij één of meerdere tanden of kiezen zijn afgebroken? Is plotseling hevige tand- of kiespijn op komen zetten? Of heeft u recentelijk een tandheelkundige ingreep gehad en heeft u ten gevolge hiervan last van spontane bloedingen? Patiënten uit Katwijk en Noordwijk die dergelijke noodgevallen aan het gebit ervaren, worden snel en vakkundig geholpen als zij een afspraak maken bij de spoedtandarts van KatwijkDental. Het jonge en ervaren team van dit tandheelkundige centrum in Katwijk staat klaar om het spoedgeval aan uw gebit zo snel en vakkundig mogelijk op te lossen. We zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren weer pijnvrij bent!

Neem zo snel mogelijk contact met ons op

Woont u in Katwijk, Noordwijk of omgeving en wilt u een afspraak maken met onze spoedtandarts? Neem dan direct telefonisch contact met ons op via 071-4071000 en we maken zo snel mogelijk tijd en ruimte voor u. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@katwijkdental.nl, maar bellen is bij een spoedgeval sneller. We adviseren u om, totdat u bij ons terechtkunt, paracetamol te nemen om de pijn zoveel mogelijk te onderdrukken. Heeft u last een ontsteking in uw mond? Neem dan ibuprofen of naproxen in.

locatie praktijk op google maps

ADRES

KatwijkDental

Tramstraat 1102225 CM Katwijk

071-4071000(ook via WhatsApp)

_____________________________________________________________________________

Rolstoelvriendelijk

Parkeergarage op 25 meter