• Persoonlijke benadering
  • Gespecialiseerd in angst patiënten
  • Kleinschalige praktijk

Tanden bleken in Katwijk

Wilt u graag uw tanden laten bleken door een ervaren tandarts in Katwijk? Dan bent u in goede handen in onze praktijk KatwijkDental. Onze tandartsen bleken uw tanden op een veilige, professionele manier. U krijgt een prachtige rij tanden in een natuurlijke, witte kleur. Maak nu een afspraak en geef uw zelfvertrouwen een boost!

Laat uw tanden bleken door de tandarts in onze praktijk in Katwijk

In de loop der jaren kunnen uw tanden om verschillende oorzaken verkleuren. Vaak veroorzaken voedings- en genotsmiddelen, zoals thee, koffie, wijn en sigaretten, de donkerdere kleur van uw tanden. Ook medicijngebruik of het verouderingsproces zorgen voor een verkleuring van uw gebit. Als u graag weer een wit gebit wilt, is het aan te raden uw tanden te laten bleken door onze  tandartsen in Katwijk. Wij adviseren u in dit geval eerst uw  tanden te laten polijsten om tandsteen te verwijderen. Na uw behandeling geven we u graag  advies over het onderhoud van uw gebit. Zo geniet u lang van uw prachtige, witte lach!

Maak nu een afspraak

In onze praktijk in Katwijk is iedereen welkom voor een behandeling van onze mondhygiënist. Wij zorgen ervoor dat uw behandeling aangenaam verloopt. Wilt u een afspraak maken? U bereikt ons telefonisch op  071-4071000 of stuurt een e-mail naar  info@katwijkdental.nl. Indien u een nieuwe patiënt bent,  schrijft u zich eenvoudig in. Wij verwelkomen u graag!

locatie praktijk op google maps

ADRES

KatwijkDental

Tramstraat 1102225 CM Katwijk

071-4071000(ook via WhatsApp)

_____________________________________________________________________________

Rolstoelvriendelijk

Parkeergarage op 25 meter