• Persoonlijke benadering
  • Gespecialiseerd in angst patiënten
  • Kleinschalige praktijk

Tandheelkundig centrum in Katwijk

Bij tandheelkundig centrum KatwijkDental in Katwijk, tevens goed bereikbaar voor patiënten uit Noordwijk, staan onze specialisten in tandheelkunde klaar om u van de juiste gebitsbehandeling te voorzien. Ons team is jong, ervaren en zeer betrokken. Het is te allen tijde ons doel om patiënten uit Katwijk, Noordwijk en omgeving zo snel en vakkundig mogelijk te helpen, zodat zij met een stralende lach ons tandheelkundig centrum verlaten. Verwelkomen wij u binnenkort ook in onze kleinschalige en moderne praktijk?

Diverse behandelingen in tandheelkunde in ons tandheelkundig centrum in Katwijk

In de vele jaren dat wij inmiddels actief zijn als tandheelkundig specialisten, hebben we veel ervaring opgedaan met diverse soorten behandelingen. Zo kunnen zowel kinderen als volwassenen bij ons terecht voor speciale tandartsbehandelingen voor mensen met angst. Met verschillende technieken zorgen we ervoor dat u of uw kind zich zo ontspannen mogelijk voelt tijdens de behandeling. Volwassenen hebben daarbij bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om lachgassedatie te ondergaan. We geven u hier graag meer informatie over, om zo te ontdekken of deze behandeling iets voor u is. Naast deze behandeling kunnen patiënten uit Katwijk, Noordwijk en omgeving terecht voor andere soorten behandelingen op het gebied van tandheelkunde. Is er bijvoorbeeld sprake van een spoedgeval aan uw gebit? Wij opereren tevens als spoedtandarts in Katwijk. U kunt in dit geval zo snel mogelijk bij ons terecht voor een vakkundige gebitsbehandeling.

Profiteer van de expertise van specialisten in tandheelkunde in Katwijk

Woont u in Katwijk, Noordwijk of omgeving en wilt u een afspraak maken bij ons tandheelkundig centrum? Dat kan! Wij zijn goed bereikbaar en er is vaak snel tijd en ruimte voor u. Neem contact met ons op via 071-4071000 of info@katwijkdental.nl en we plannen een afspraak in. Als u een nieuwe patiënt bent, kunt u zich eenvoudig online bij ons inschrijven. Wij verwelkomen patiënten uit Katwijk, Noordwijk en omgeving graag bij tandheelkundig centrum KatwijkDental!

locatie praktijk op google maps

ADRES

KatwijkDental

Tramstraat 1102225 CM Katwijk

071-4071000(ook via WhatsApp)

_____________________________________________________________________________

Rolstoelvriendelijk

Parkeergarage op 25 meter